مشاوره حقوقی رایگان - اتهام رباخواری

سلام بنده در حدود دوسال با شخصی کار کردم و پول دادم بهش کار کند و هر دو ماه یا سه ماه حساب میکردیم اون بدهکار میشد چک برای من صادر میکرد جهت تسویه و مجدد من براش پول میریختم که مجدد کار کنیم تا دو سال همین طوری گاهی اوقات چک های که جهت تسویه ما ههای قبل به بنده میداد را بهش عودت میدادم که جزء سرمایه حساب بشه الان شکایت کرده است. آیا ربا محسوب میشود و میتواند چیزی ثابت کند؟ قرارداد هم بینمون نوشته نشد.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
متن شکواییه میبایست مطالعه گردد
اثبات ربا سخت میباشد .