مشاوره حقوقی رایگان - حق توکیل خودرو

سلام خودرویی خریدم وکالت گرفتم از فروشنده داخل وکالت نوشته حق توکیل ب غیر ندارد الان بنده خودرو را میخواهم بفروشم ب شخص سومی میتونم تعویض پلاک کنم بنام این شخص سوم ؟

اگرنشد فروشنده میتواند وکالت را عوض کند و از دوباره ب بنده حق توکیل بدهد؟

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام‌. شما حق توکیل ندارید ولی خودتون میتونید تشریف ببرید تعویض پلاک کنید برای دیگری.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به محتوای متن وکالت‌نامه شما دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خودتان شخصا مراجعه نماییدوبرای شخص دیگری که میخواهید تعویض پلاک نمایید