مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ضرب و جرح با شاهد

سلام .من به خانمی بدهکار میباشم چک و سفته من دست ایشان هست .همسر خانم با دو نفر دیگر تو خیابون من رو گرفتن وکتک زدن با مشت زده بودن تو سرم زنگ زدم پلیس هر سه تاشون اون جا بودن صورتجلسه کرد رفتم پزشکی قانونی گفت آثار ضرب و جرح وجود ندارد الان یک نفر شاهد دارم آبروی من رو در خیابان بردن چطوری میتونم محکومشون کنم؟

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. به علت هتک حرمت و توهین از ایشان شایت کنید. صورتجلسه و شاهد را نیز ضمیمه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه چطور بشه کسی را محکوم کرد یا اثبات موضوع کار وکلاست ولی تا اینجای کار در نظر داشته باشید که چه بدون آثار ضرب و جرح و چه با آثار امکان محکومیت وجود داره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان توهین و فحاشی و ضرب و شتم عمدی شکایت خود را پیگیری کنید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
به استناد شهادت شاهد و صورتجلسه نیروی انتظامی
همچنین می توانید تقاضای بازبینی دوربین مداربسته در ان حوالی را بنمایید