مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان اجرای رای دیوان عدالت اداری

با سلام
شکایتی به دیوان کردم حکم بدوی صادر شد ولی تجدید نظر را خواستند و دادگاه تجدید نظر حکم دادگاه بدوی را استوار و تایید کرد چه مدت طول میکشد تا رای قطعی اجرا شود.
با سپاس

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده به شعبه بدوی ارسال خواهد شد و از این طریق می‌توانید اجرای حکم را درخواست نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر موقع پرونده به دادگاه بدوی برگشت داده شده میتوانید درخواست اجراییه نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پس از ابلاغ رای باید تقاضای صدور اجرائیه نمایید .