مشاوره حقوقی رایگان - تهدید پخش کردن راز

سلام. من یک دختر راهنمایی هستم و داخل مدرسه یک دوست صمیمی داشتم، من همه‌ی حرفامو بهش میزدم و تازه یه راز دارم اینه که با معلمم‌ (مرد) حرف میزدم (عادی نه) بعد از پیامامون‌ عکس واسش میفرستادم چون خیلی بهش اعتماد داشتم الان یه اتفاقی افتاده میگه می‌خوام برم به مدیر مدرسه بگم و میگه همه‌ی پیاماتو‌ دارم ابروتو‌ تو مدرسه میبرم، نمیدونم باید چیکار کنم تروخدا کمکم‌ کنید واقعا من هنوز اول راهم نمی‌خوام خانوادم چیزی بفهمن

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

انشاالله که نمی که ، ازش خواهش کن که راز شما را برملا نکند و اگر راز شما برملا کرد به اتهام انتشار اسرار خصوصی زندگی ازش شکایت کنید.
البته شما هم مواظب رفتار و کردار خودت باش و عکس خصوصی خود را برای کسی نفرست.
هنوز زوده که با مردها رفاقت کنید ،فعلا باید به فکر درس و مشق خودت باشی و غریزه جنسی خود را سرکوب کنی ، چون جامعه ما تحمل این روابط را ندارد.موفق باشید

امین فخری

جناب آقای امین فخری :

سلام موضوع به جرم تهدید به آبروریزی قبل پیگیری می باشد

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

تهدید به افشا راز و پخش عکس جرم هست و شما میتونین شکایت کنین در ضمن اون شخص اگه عاقل باشه همچین کاری بخاطر خودش نمیکنه چون عواقب قانونی داره

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم به ایشان اعلام کنید �ست است که من کار درستی انجام ندادم اما اگر عکس‌های من را انتشار دهید شکایت نشر اسرار خصوصی زندگی از شما خواهم کرد و شما نیز درگیر خواهی شد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به وی اخطار دهید که در صورت ادامه دادن، به جرم تهدید به ضرر شرفی از وی شکایت خواهید نمود.