مشاوره حقوقی رایگان - شکستن دندان جلو در مدرسه

دختر من دیروز در مدرسه غیر انتفاعی مشغول بازی بوده که به دلیل استاندارد نبودن کف حیاط مدرسه و نبودن کف پوش زمین خورده ودندان جلو او شکسته . چطور میشود از مدرسه شکایت کرد و دیه دندان گرفت؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شکایت کنید تا اگر قصوری انجام شده مشخص شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از کارشناسی و اثبات تقصیر قابل اقدام است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

طرح دعوی نمایید کارشناس مربوطه موضوع را بررسی خواهد کرد

پرنیان ادهمی

سرکار خانم پرنیان ادهمی :

از مدیر مدرسه به عنوان مسبب حادثه میتوانید شکایت کنید و باید کارشناسی بشه و میزان قصور مدیر مدرسه تعیین بشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت موضوع به کارشناسی ارجاع می شود اگر مدرسه مقصر باشد دیه پرداخت می شود .
افتادن به نظر بنده نمی توان مدرسه را مقصر اعلام کرد.