مشاوره حقوقی رایگان - مشروبات الکی

ایا عفو رهبری برای کسی که هم حبس و جریمه دارد شامل جریمه میشود ... یعنی الان کسی که 15ماه زندان و 15میلیون تومان جریمه داره . به هیچ کدام عفو نمیخوره و آزادی مشروط به چه طریق میتونه استفاده بکنه. ممنون از جوابتون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

15 میلیون جریمه اگر مبدل به حبس شود خیر در غیر اینصورت بله

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : بشر می رسد ، چون شاکی خصوصی ندارید مشمول عفو می شوید به شرط اینکه با جزای نقدی را بدهید یا تقسیط ( قسط بندی ) از طرف اجرای احکام مربوطه نمایند یا در مقابل آن با کسر جزای نقدی مقدار آن تمام شود