مشاوره حقوقی رایگان - افزایش سن بازنشستگی

سلام خدمت عزیزان لطفا وخواهشن بفرمایید. سن بنده یک ماه دیگر 59سال خواهم شد یعنی یک سال دیگر 60سالگی تمام می‌شود و حدودا تا آن وقت سابقه بیمه تامین اجتماعی 27 خواهد شد. آیا این افزايش سن شامل‌ من خواهد شد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
تمام قوانین بعد از مرحله مجلس شورای اسلامی نیاز به تصویب شورای نگهبان و ابلاغ رئیس جمهور و سپری شدن 15 روز پس از آن دارد لذا فعلاً مشمول قانون بازنشستگی جدید نیستید.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که تصویب شود و ابلاغ شود بله