مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار متهم

سلام عرض ادب میخواستم بدونم که در صورتی که ضامن متهم را معرفی کرده و وثیقه خود را آزاد کرده است و الان متهم در زندان میباشد چقدر امکان دارد که اگر درخواست اعسار کند با درخواست او موافقت شود
مبلغ چک 5 میلیارد تومان میباشد و این که قبلا در روال پرونده 2 بار درخواست اعسار کردن اما پذیرفته نشد حتی در تجدید نظر خواهی
چک متهم برای 1402/02/16 میباشد که وصول نشده
بنده در سمت شاکی هستم ومیخواهم بدونم اول چند درصد امکان موافقت وجود دارد و اگر موافقت کنند با اعسار روش پرداخت چگونه است
خواهش میکنم پاسخ دهید سپاس فراون

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
تا زمان پذیرفته شدن اعسار.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
صدور حکم بستگی به مستندات و دفاعیات ارائه شده به دادگاه خواهد داشت

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

با این مبلغی که فرمودید احتمال پذیرش اعسار بسیار اندک است... لیکن احتمال اندک اگر بپذیرن تقسیط خواهند کرد...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که مدارک و مستندات شما در اینجا حائز اهمیت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پذیرش اعسار یا عدم پذیرش اعسار بستگی به محتویات پرونده و نظر مقام رسیدگی‌کننده دارد.