مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه ایرانی

سلام خوبین خسته نباشی ببخشید من اتباع خارجی هم پدرم خارجی ولی مادرم ایرانی هست
من از بچگی تو ایران متولد شدم اینجا تحصیل کردم ایا من میتوانم در سن 18سالگی درخواست شناسنامه یا تابعیت ایران را بگیرم

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

سلام دوست عزیز...بله طبق مقرره جدید قانونی اطفالی که مادر آنها با اتباع خارجی ازدواج کردند میتوانند تقاضای صدور شناسنامه ایرانی بکنند