مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از تعمیرکار خودرو

بنده داخل اتوبان ماشینم جوش آورد امداد خودرو آمد گفت شلنگ رادیات پاره شده و ماشینم بکسل کرد تا تعمیرکاری که خودش گفت به من گفتن برو شلنگ بخر و وقتی خریدم و برگشتم گفتن آب و روغن قاطی کرده خلاصه بعدها یک هفته ماشین آماده شد و یک فاکتور 23500000تومان یا بیست و سه هزار پانصد تومان به من دادن و ماشینم تحویل گرفتم بعده یک هفته دوباره آب و روغن قاطی کرده بردم پیش یک مکانیک آشنا همه رو باز کرده و میگه قطعات اصلا تعویض نشده فقط الکی فاکتور کردن می‌خوام شکایت کنم که کسی دیگ مثل من گیر این کلاهبردار ها نیفتد

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست مطالبه خسارت با نظر کارشناسی بدهین

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اتحادیه پیگیری کنید یا تامین دلیل کنید و از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام از اتحادیهوهمجنین تامین دلیل سپس دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
صرفا از طریق محاکم حقوقی تحت عنوان مطالبه خسارت قابل پیگیری است و همچنین از طریق نظام صنفی و اتحادیه مربوطه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه خسارت با جلب نظر کارشناس تنظیم شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناس در خصوص میزان خسارت نظر دهد سپس بر اساس فاکتورها دادخواست مطالبه خسارت دهید