مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند بذل مهریه

باسلام
من 2سال پیش مهریه خود را در دفترخانه بذل کردم یعنی بخشیدم چون همسرم مرا تهدید به قتل کرده بود در پیامک و در حضور چند شاهد که مجبورم کرد ببخشم حتی موقع بذل ندیدیم همو مادرش اومد و من اثر انگشت زدم رفتم تا اون بیاد از ترسم و برای تهدیدش 2 سال حبس با 74 ضربه شلاق دادگاه کیفری گرفتم که باز تهدید کرد سابقه سیاسی داره 3سال زندان رفته اوین و من چون از ترسم بخشیدم و طلاق گرفتم الان میخوام مجدد رجوع به بذل مهریم کنم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.چون ترس شما وزدن اثرانگشت,ازروی اجبارنبوده بلکه ازروی اضطراربوده,سند مذکورفاقد اشکال میباشد وقابل خدشه نمی باشد.اگرگذشت شما درقالب صلح یا ابراء باشد قابل رجوع نیست واگر بصورت گذشت غیر معوض ومهریه هم عین باشد می توانید رجوع کنید.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

رجوع به مابذل شرایطی دارد که باید یکی یکی بررسی شود
ابتدا از مفاد و مندرجات سند بذل باید شروع نمود
در صورت تمایل تصویر اسکن شده سند بذل را از طریق واتس آپ یا تلگرام ارسال بفرمایید