مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خودرو پارک شده

سلام ماشین من کنار خیابون پارک بوده یک نیسان ک اتاق عقب نداشته و پلاک هم نداشته زده بهش و رفته یکی از مغازه دارها که جنس بهش فروخته گفت شماره اش رو به من داد ولی هرچی زنگ میزنم جواب نمیدهد. چی کار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه و نسبت به ثبت شکایت اقدام نمائید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اعلام شکایت کنید ،شهود را معرفی و دوربین های موجود را بررسی کنید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بدوا تا مین دلیل سپس دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید برای پاسخ دقیق میتوانید از مشاوره تلفنی استفاده کنید