مشاوره حقوقی رایگان - تخریب جهاد کشاورزی

سلام بنده یک قطعه زمین که قبلا زمین کشاورزی بوده 5 ساله خریداری کردم 4 ساله داخلش درخت میوه بارده هست هرباری که برای سرویس بهداشتی اقدام میکنم بنا میکنم جهاد میاد و تخریب میکنه الان چهار بار سرویس بهداشتیه 1/5در1/5مارو خراب کردن ایا سرویس بهداشتی مانعی هست که باید تخریب بشه یا ما چون به قانون اشنایی نداریم نمیتونیم کاری انجام بدیم که سرویس بمونه وتخریب نشه واینو بگم که ای کاش راهی باشه من بتونم مجوز بگیرم برای فنس هرچی قبلا میگفتن قولنامه ای هست زمین هیچ کاری نمیتونید بکنید برید به حال خودتون بمونید ایا الان راهی هست که قانونی بشه کاری کرد ممنون میشم راهنمایی کنید .. هستم متراژ زمین 1300 متر هست

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر احداثات شما به عنوان تغییر کاربری محسوب شود بایستی بناهای احداثی تخریب شوند.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم پرسش شما را پاسخ دادم.میتوانبد جهت گفتگوی متقابل از طریق سایت تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر گونه ساخت و ساز بدون اخذ مجوز باشه امکان تخریب وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ساخت و ساز شما بدون اخذ مجوز انجام شده ولیکن جهت جلوگیری از تخریب امکان اخذ مجوز ساخت و ساز خواهید داست.