مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام خسته نباشید ما وام ازدواجمونو سال99فروختیم و بابتش سفته گرفتیم روی سفته نوشته بود تاریخ سررسید1407حالاضامن اون اقاازماشکایت ماهم اون تیکه سفته رو گم کردیم اگه اون نباشه ما میتونیم شکایت کنیم یانه. اگر پیدا بشه ما با اون تاریخ میتونیم اقدام کنیم یا نمیتوانیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای اینکه روی ثبت اقدام نمایید می‌بایست وجود داشته باشد و سررسید آن نیز رسیده باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تا تاریخ فوق نمی‌توانید اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما به عنوان وام گیرنده مسئولیت
حقوقی خواهید داشت
شما میتوانید از خریدار وام شکایت نمایید
باید ادعای شما در مراجع قضایی اثبات گردد