مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حضانت دائم فرزند

سلام همسرم سال 89 مرتکب قتل شده و 8 سال حبس بوده و رضایت گرفته سابقه اعتیاد هم دارد و الان هم متادون میخورد. یک پسر 3 ساله دارم آیا بعد از 7 سال هم میتونم با این شرایط حضانت دائم بگیرم یا همسرم میتونه بچه ام رو بگیره؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید عدم صلاحیت پدر را ثابت کنیدو حضانت را خود تان بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید ادعای خود را ثابت کنید سلب حضانت خواهد شد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

گرفتن حضانت توسط شما امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکانش وجود دارد نه به صورت قطعی اما شانس دارید

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

الان هم همسرتان است؟ جدا شده اید؟ شرایط شما و همسرتان نیاز به بررسی بیشتر دارد تا بشود نظر دقیقی داد.

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام به توجه به مدارکی که در دست دارید بعد از 7 سالگی دادخواست سلب حضانت پدر را مطرح نمایید در صورت ادامه اعتیاد احتمال موفقیت شما زیاد است