مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ثمن زمین از شهرداری

درود و خسته نباشید یکسالی هست اینجانب به خاطر سنگ فرش پیاده رو جلو شهرداری را گرفتم که سنگ فرش نکند و من درخواست اثبات مالکیت و مطالبه وجه زمین پیاده رو را کرده ام و شهرداری هیچ گونه خدماتی در قبال زمین پیاده رو ارائه نداد و بایستی طبق نرخ روز زمین را محاسبه کنند به همین خاطر زمین مذکور کارشناسی شد کارشناس اول فقط خسارات جزئی را وارد پرونده کرد و اعتراض زدم کارشناس سه نفره که پیاده رو 45 متر میباشد اما با هماهنگی شهرداری 20 متر مورد تایید کارشناسان بود و زمین مذکور تجاری مسکونی میباشد کارشناسان زمین را طبق عمق تجاری حداکثر 8 متر رد کردند و مسکونی اعلام شد در صورتی که طبقه پایین تجاری هست و عمقش 12 متر و طبقه دوم مسکونی محسوب میشه که باید تجاری مسکونی محسوب میشد و نکته دیگه که من از اول مدارک اثبات مالکیت رو ارائه دادم اما کارشناسان میگن مدرکی ارائه ندادی برای این که کل زمین پیاده رو مال شما بوده این زمین موروثی بوده و قولنامه ها ارائه داده شده حالا برای اینکه من بتونم قیمت اصلی و به نرخ روز زمین رو از کارشناسان بگیریم چیکار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به کارشناسی و برررسی مستندات دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به نظریه کارشناس اعتراض نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم به شکل کلی نمیتوان پاسخ داد مدارک شما باید بررسی شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان اعتراض به رای کارشناسی وجود دارد