مشاوره حقوقی رایگان - خودزنی در درگیری

سلام من 25 دی 1402 با یکی از هم مدرسه ای هام دعوام شده به خاطر اینکه من بهش گفته بودم بوکسر هستم و ایشون هم من رو مسخره کرد . بعد از تموم شدن مدرسه بهش تو اتوبوس گفتم پیاده شو باهات کار دارم ، من هولش دادم و گل آویز شدیم.من با زانو به شکمش زدم و اون به طرز وحشتناکی مشت و لگد پرتاب میکرد
بعد از کلی زد و خورد با مشت محکم به دماغ من زد و اون لحضه دماغم بی حس شد و از حال رفتم (دور برم پر از خون شده بود و حس میکردم دماغم شکسته . بعد از این که اومدم خونه دیدم معاون مدرسمون زنگ زده به بابام و گفته بچتون دندان یکی از بچه های مدرسه رو شکونده ولی من اون جا بودم هیچیش نبود!. آیا امکان دارد خود زنی کرده باشه و معاونان مدرسه اجازه اخراج از مدرسه رو دارند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله هر احتمالی وجود دارد رفتار شما مصداق جرم است و مسئول است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله هر احتمالی وجود دارد رفتار شما مصداق جرم است و مسئول است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یعنی دندان خود را از عمد بشکند؟بعید است شما هم بابت جراحت و بینی خود توضیح دهید که ایشان مرا مسخره کرد و گلاویز شدیم ضد و خورد دو طرفه بوده.سعی کنید با دخالت خانواده و پرداخت هزینه درمان و...مساله فیصله پیدا کند.بله امکان اخراج هست