مشاوره حقوقی رایگان - برای تغییر اسم مذهبی

سلام اسم من پوریاس اما تو شناسنامه مجتبی ثبت شده آیا با شکایت قابل تغییر هست ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت احوال اقدام کنید در صورت مخالفت از طریق دادگاه به طرفیت ثبت احوال

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست اقامه نمایید
و شما باید دلیل به دادگاه ارائه نمایید

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

باید از طریق دادگاه های حقوقی اقدام کنید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام از طریق داد خواست حقوقی و دادگاه حقوقی بدهید

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

درخواست تغییر نام از سایت ثبت احوال مربوطه به انضمام استشهادیه مبنی بر مشهور بودن شما بنام پوریا به امضا چهار نفر رسیده ثبت کنین اگر مخالفت زدن از دادگاه اقدام کنین