مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت در صورت نبودن یکی از وراث

با سلام

برادر من چندین سال پیش از ایران خارج شده و دیگر برنگشته است اکنون که پدر من فوت کرده است مراحل درخواست انحصار وراثت چگونه است و چطور میتوان سند خانه پدرم را به نام دیگر وراث زد؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

مشخصات او را اعلام کنید و گواهی حصر وراثت بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا در دفتر خدمات قضایی ، درخواست انحصار وراثت مطرح نمایید و

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. میتوانید انحصتر وراثت کرده و برای فروس نیز اقدام نموده و سهم وی را برایش ارسال کرده یا به صندوق دولت بریزید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مشخصات برادر خویش را اعلام نموده و نسبت به أخذ گواهی انحصار وراثت وارد عمل شوید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
تقاضای صدور گواهی انحصار وارثت از شورای حل اختلاف محل اقامت متوفی انجام شود نیاز به حضور تمام وراث جهت اخذ گواهی نیست و با ارائه مشخصات به شورا میتوانید از اداره ثبت احوال مشخصات دقیق ایشان را استعلام بگیرید.

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام چنانچه ورثه باهم توافق دارید ورثه ای ک خارج است به یکی از وراث وکالت دهد تا بتوانید نسبت به سهم او اقدام نمایید

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

سهم الارث ایشون باید به نام خودشون زده بشه