مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه کارشناسی وثیقه

با سلام،
در پرونده ای، ارزیابی وثیقه ملکی بنده توسط بازپرس محترم شعبه به کارشناس ارجاع شده. به دلیل عجله و استرسی که ما داشتیم، ایشون هم خیلی سریع اومد و کارمون رو انجام داد، حت قبل از اینکه بهش ابلاغ بشه. هرچند که خیلی پایین ارزیابی کرد. شماره حساب از کارشناس گرفتیم و هزینه کارشناسی رو مطابق تعرفه و بدون دستور بازپرس به حساب کارشناس واریز کردیم. البته کارشناس گفته بود که صرفاً اگر بازپرس دستور داد این کار رو بکنید، ولی ما به دلیل عجله ای که داشتیم، بدون گفتن به بازپرس اینکار رو کردیم. البته من از حساب خودم واریز نکردم. چون خودم درگیر بودم، گفتم یکی از آشنایان واریز کرد. الان فهمیدیم که فقط همون مقدار که بازپرس دستور داده بوده رو باید واریز می کردیم که حدود 10 درصد مبلغ تعرفه بوده. بازپرس شک کرده که ما مستقیم به حساب کارشناس مبلغی واریز کردیم و از همسرم سوال کرده. ایشونم گفته نمیدونم. بازپرس گفته بگید خودش بیاد جواب بده. سوالم اینکه آیا بهش بگم یا نه؟ اگه بگم برای من و برای کارشناس بد نمیشه؟ عواقبش برای من چیه و برای کارشناس چیه؟ میتونه اذیتمون کنه؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد