مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

سلام وقت بخیر ، بنده مهریمو گذاشتم اجرا، رفتم اداره ثبت گفتن سند یه ماشین بنام نامزدته و توقیف سیستمی کردن، ما هم از طریق دادگاه دستور توقیف فیزیکی کردیم ولی بعد از چند ماه نتوتستن ماشینو پیدا کنن گویا ماشینو قایم کردن، نامزدم تو این مدت رفت همه کاراشو کرد و مدارکشو کامل کرد ک من ماشینو فروختم مباینامه دارمو فیش واریزی و فلان ، الانم صاحب ماشین اومد از من و نامزدم شکایت کرد, خواستم بدونم ک من متهم به چیزی میشم؟ یا جریمه ای باید پرداخت کنم ؟ میخوام بدونم اخرش چی میشه ، اخه نوشته بود درخواست رفع توفیقی و حق الوکاله همچین چیزی و دارن ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

توقیف خودرو فروخته شده بابت مهریه رفع توقیف خودرو بابت مهریه مهریه