مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق شوهر بعد از فوت

سلام وقت بخیر.
بنده چند ماهی هستش با یک آقایی ازدواج مجدد داشتم(ازدواج دائم) شروط عقد یک دانگ از خانه بود که چون سند نداشت قراردادی بین خودمون نوشتیم و 6 تا سکه تمام بهار بود که 6 تا سکه دریافت شد.
ولی این آقا اخلاق خوبی ندارند دائم با من جر و بحث میکنند و غیر خرید خوراکی خانه به من پولی نمیدهند زمانی که اعتراض میکنم بیان میکنه مهریه ات را گرفتی. جدیدا دائم میگه میرم حقوقم را به اسم خودم میکنم که بعد مرگم از حقوقم به تو نرسه. یا بعد فوتم فرزندانم باید امضا کنند که حقوقم به تو برسه.
میخواستم بدونم آیا اصلا میتونه چنین کاری بکنه؟
اصلا در چه شرایطی زن بعد فوت همسر نمیتونه مستمری شوهر و دریافت کنه؟

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. زن در هر صورت از مستمری شوهر بهره مند میشود و مرد نمیتواند آنرا قطع کند.