مشاوره حقوقی رایگان - ادعای پارکینگ اختصاصی

با سلام.ما در یک آپارتمان نه واحدی زندگی میکنیم با چهار پارکینگ. داخل قولنامه های همه ما نوشته پارکینگ مشاع اما یکی از همسایه ها قولنامه ها هولوگرام داری دارد که داخلش نوشته به انضمام پارکینگ به شماره 0 .
حالا ایشون ادعا میکنند که پارکینگ اختصاصی دارند .
حالا سوال این که آیا با توجه به اینکه قولنامه های همه حتی ایشان قبل اینکه قولنامه هولوگرام دار بگیرد پارگینگ مشاع بوده آیا الان ایشان میتوانند ادعای داشتن پارگینگ اختصاصی بکنند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر نمی‌تواند حتما می‌بایست در سند ایشان وجود داشته باشد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در جهت قانونی مستلزم اخذ سند رسمی است لیکن در حد سند عادی بلی