مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشاع

باسلام و روز بخیر
باتوجه به راهنمایی شما اینجانب با بقیه واحدها درمورد نحوه پارک در پارکینگ صحبت کردم اما بقیه واحدها مدعی پارکینگ اختصاصی هستند نه مدارکی ارایه میکنند که پارکینگ اختصاصی دارند و نه همکاری میکنند برای حل این موضوع و از پارک اینجانب در پارکینگ نیز جلوگیری میکنند
من مستقیما با سازنده ساختمان که پدر و مادرش نیز در ساختمان ساکن هستند صحبت کردم ایشون هم گفتن من به کسی پارکینگ اختصاصی نفروختم و چندین بار جلسه هم گذاشتیم تا مشکل حل شود ولی هیچ یک همکاری نکردند و نمیکنند که خود سازنده نیز اعلام کرده اگر توافق نشود درب ورودی پارکینگ قفل می شود و برای حل آن باید به شورای حل اختلاف مراجعه کنیم ، ولی با این حال نیز موافقت نمی کنند
ممنون میشم دوباره راهنمایی فرمایید
باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما ابتدا به شهرداری منطقه خود مراجعه نمایید و درخواست اخذ کپی از پایان کار و صورت مجلس تفکیکی ساختمان نمایید تا مکان پارکینگ هر واحد مشخص بشود و سپس ..