مشاوره حقوقی رایگان - عدول از وکالت نامه

باسلام ،تعدادی از وراث پرونده مزایده ماترک ،به شخصی وکالت تام الاختیار داده اند،وکیل ایشان طبق وکالت‌نامه با دیگر وراث صلح نامه تقسیم الارث امضا کرده واین تقسیم نامه رو به دادگاه ارایه کرده و تقاضای مختومه شدن پرونده رو کردند.
سوال اینجاست آیا موکلین می‌توانند عدول از وکالت نامه رو از دادگاه بخواهند؟ در این صورت چرا وکالت داده اند و دیگر وراث براساس این وکالت با ایشان صلح کرده اند.باتشکر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله
همچنین اگر وکیل رعایت مصلحت موکلین را نکرده باشد باطل است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه اختیار صلح داشته اند انجام مورد وکالت و کلیه اقدامات وکیل تازمانی که وکالت برقرار است نافذ ومعتبر می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر اگر وکیل اختیار داشته است مطابق اختیارات عمل نمود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر جز حدود اختیارات وکیل باشد اصولا خیر قابل عدول نیست