مشاوره حقوقی رایگان - ثبت اختراع

سال 88 یک طرح در سطح ملی رو صفر تا صد طراحی و ساختم و ثبت اختراع کردم، و خیلی با دولت و مقامات بنیاد ملی نخبگان پیگیر اجرای آن شدم، اما متاسفانه اهمیتی قائل نشدن، پس از گذشت 10 سال اون طرح رو دولت اجرا کرد بدون این که از من مالک اختراع اجازه بگیرد و حتی اطلاع بده و ارزش مادی اقتصادی اون طرح رو پرداخت کند؟ عزیزان وکلای عزیز آیا از دولت شکایت کنم به حق و حقوقم میرسم؟لطفا یکم توضیح بدید. سپاسگزارم و ممنون که راهنمایی میکنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد اما اقدام امکان پیگیری وجود دارد