مشاوره حقوقی رایگان - مجازات رابطه نامشروع

سلام.سال 91تبریزدانشگاه بودم با یک دختر آشناشدم خلاصه بعدآشنایی قرار ازدواج گذاشتیم ولی خانوادمون نگذاشتن ودیگر جدا شدیم اون ازدواج کردوبچه دارشد..منم نامزدی ولی،به هم زدم .6ماه پیش اتفاقی به هم رسیدیم اون هم زندگیش داغونه ازاون وقت تا الان رابطه داریم ولی شوهرش شک کرده میخواهد پرینت بگیرد هر دوتامون تلفنی حرف زدیم و رابطه داشتیم الان میخواد جدا بشود.جرم هردوتامون چی هست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود مرتکب رابطه نامشروع شده اید اگر. رابطه داشته اید
با تماس اثبات نمیشود
پیام های رد و بدل شده و دیگر مسایل حایز اهمیت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اثبات موضوع هر دو به مجازات شلاق محکوم خواهید شد.
اگر زنا ثابت شود تحت شرایطی ممکن است زن شوهردار به مجازات اعدام محکوم شود.
توجه داشته باشید دادگاه به راحتی مجازات اعدام صادر نمی کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر زنا صورت گرفته باشد مجازات زن اعدام مجازات مرد 100 ضربه شلاق