مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن سه دانگ ملک از همسر

سلام درود فراوان من چند سال پیش نصف خونه وکالت کردم به خانم که خونه قولنامه ای هست الان مهریه اجار گذاشته به هر دری زده این خونه ازم بگیره خونه 60 متر هست سکه صد چهار ده تا هست ی دختر 10 ماه دارم هی من رو تهدید میکند میخوام نصف خودم که وکالت دادم بهش پس بگیرم توی دفتر اسناد به نامش زدم هیچ پولی در قبال این خونه نگرفتم از همه راه ها استفاده کرده تا خونه بگیرد میخواستم بدونم برای مهریه زندان باید برم یک کارگر ساده هستم کلا برای مهریه زندان بیشتر توضیح بدین یک راهی برای خونه که بتونم برگردونم راهنمایم کنید سپاس فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه را می توانید دا‌دخواست اعسار بدهید و به صورت اقساطی پرداخت کنید.

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

سلام و درود
اظهارنامه مبنی بر رجوع از هبه بدید و بلافاصله دادخواست اثبات رجوع از هبه ثبت و پیگیری کنید تا دادگاه حکم به برگشت 3 دانگ به نام شما بدهد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید درصورت اثبات هبه از آن رجوع نمایید
یا مطالبه ثمن ویا