مشاوره حقوقی رایگان - رضایت بعد از حکم

سلام...بنده باشخصی درگیری داشتم و بعد از درگیری در صورتی که خودش بارضایت خودش سوار ماشین شد وباهم تا جایی رفتیم و برگشتیم در حد نیم ساعت؛ایشان از سر لجبازی رفت و از من شکایت آدم ربایی کرد..در دادگاه اول چیزی ثابت نشد وبنده تبرئه شدم ولی بعداز اعتراض زدن ایشان در دادگاه بعدی محکوم به آدم ربایی شدم و5 سال حکم زندان به من دادن ؛درحالی که بنده واقعاًبی گناهم..حالا شاکی میخواهد رضایت بدهد وبگوید که اصلاً آدم ربایی در کار نبوده ومن باپای خودم ورضایت خودم با ایشان رفتم...خواستم ببینم آیا قاضی بعدازاینکه حکم داده است این اقرار را قبول میکند وبنده تبرئه میشوم؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رضایت شاکی قبل از صدور حکم باشد بله در غیر این صورت در مرحله تجدید نظرخواهی این رضایت نامه را ثبت کنید و اعتراض نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله در صورت اقرار شاکی حکم نقض خواهد شد.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اگر تجدید نظر حکم داده که دیکه حکم قطعی است و اصلا پرونده خاتمه یافته و باز نیست که بخواهید چنین موصوعی رو وارد پرونده کنید مگر اینکه دادخواست اعاده دادرسی به دیوان بدید و پس از باز شدن دوباره پرونده از این اقرار استفاده نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شاکی می‌تواند در جرایم قابل گذشت در هر مرحله‌ای حتی زمان اجرای آن رضایت دهد و پرونده مختومه گردد