مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند برای زمین اصلاحات ارضی

آیا با در دست داشتن سند و قبوض بانکی سند اصلاحات اراضی که به نام غیر است و تصرف 20سال از طرف مالک گرفتم وبا خرید سند تحویل داد به علت بدهکاری تقابل نمود. که با حضور مالک در جهاد کشاورزی گفتند احتیاج به انتقال ندارد و خودت میتوانی با این صلح نامه و سندوقبوض سند تک برگی کنی به نام خودت .سند را دریافت و با حفر چاه و احیا زمین ها خشک پرداختم به ارزش بالا رسید با فوت مالک مدعی پیدا میکند .حال از من قولنامه خرید میخواهند ندارم چگونه باید سند تک برگ بگیرم آیا با در دست داشتن سند اصلاحات اراضی و تصرف ملک احتیاج به امضای وارث دارد؟
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما برای گرفتن سند تک برگ نیاز به موبایلنامه و یا یک برگه‌ای مربوط به خرید و فروش آن ملک دارید