مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه بدهی طلا به نرخ روز

اینجانب مقدار 100 گرم طلا از طلافروشی به صورت چکی خریدم قیمت طلا در زمان خرید یک میلیون پانصد هزار بود و در زمان تسویه قیمت طلا دو میلیون صدهزار شده بود حال طلا فروش درخواست تسویه قیمت روز را دارد طبق قانون و اصناف طلا حق با کدام می باشد؟ باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ادعای وی خلاف قانون است مگر چنین توافق کرده اید
بستگي به توافقات حاصله دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
بستگی به این دارد که شما قرارداد دارید یا خیر یا تحت چه عنوانی خریداری کرده‌اید نقداً بوده اقساط بوده شرایط پرداخت به چه صورت بوده به صورت کلی که نمی‌توان به این سوال پاسخ داد