مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید

با سلام خدمت وکلای محترم
احتراما قرارداد مشارکت در ساختی بین مالک زمینی و سازنده ای منعقد گردید ولی سازنده به تعهدات قراردادی در قرارداد عمل نکرد و قرارداد از طریق دادگاه فسخ و خلع ید سازنده صادر گردید. سازنده کلیه واحدهای خود را از طریق املاک پیش مذاکره (پیش فروش) کرده در متن قرارداد تقسیم نامه واحدها وجود داشته ولی توافق و مجوزی بابت فروش واحدها به سازنده داده نشده و هیچ دانگی به نام سازنده نیست. تکلیف خریدارها چگونه است؟

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام بستگی به قراداد مالک با سازنده دارد که این‌دو‌حالت دارد اگر سازنده واحدهایی مشخص شده پس مالک شده و طبق قرارداد فروخته مشکلی نیست ولی اگر حق فروش نداشته باشد هم اگر انتقال دهد یا خیار شرط داشته باشد مشکلی حقوقی ندارد ولی اگر حق فروش از سازنده سلب شده باشد اگر مالک شکایت کرده باشد و‌تخلف قراردادی ثابت باشد دراینصورت خریدار باید مراجعه به سازنده نسبت به ثمن پرداختی کنند. دقیق و‌کامل