مشاوره حقوقی رایگان - تعلق گرفتن حقوق پدر بازنشسته به دختر

دختر بازنشسته البته بیست و یک سال کار خودم بازنشسته کردم خودمو تامین اجتماعی مطلقه هستم میتونم از حقوق بازنشستگی پدر ارتشی فوت شده ام استفاده کتم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول مستمری در صورت مجرد و بیکار بودن به شما تعلق میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حقوق بگیر باشید چنین امکانی برای شما وجود ندارد.
دختر مجرد در صورتی می تواند مستمری پدرش را دریافت کند که درآمدی نداشته باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر درآمد نداشته باشید بله تعلق میگیرد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
با توجه به اینکه خودتان بازنشسته هستید و از جایی حقوق دریافت می کنید نمی توانید حقوق پدر خود را بگیرید.