مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت دختر توسط خانواده

سلام من‌ دخترم و 21 سالم هست و مشکل من با خانوادم هست. اصلا حق انتخابی بهمن نمی دهند و از طرفی با انتخاب های نادرستشون خستم کردن و مدام با شکست مواجه میشم. اجازه کار کردن رو به من نمیدن که روی پای خودم وایسم و اجازه عبور و ورود طبیعی ندارم و تا ساعت 9 هم مشکل دارن اگر بخوام ماهی یک بار برم بیرون . تموم زندگیم پر شده از حساسیت های بیخودی که جلوم رو گرفته و همینجوری که گفتم خیلی دخالت میکنند مثلا رشته دبیرستانم رو انتخاب کردند و تهش هیچی نبود . الانم 2 ساله دارم رشته ای رو در دانشگاه میخونم به انتخابشون و منسوخ شده و استخدامی ندارد و مدام انتخاب غلطشون رو میکوبند توی سرم و توی خونه مدام به من بی احترامی میشه و گاها شکنجه فیزیکی میشم و واقعا روح و روانم به هم ریخته . چه کمکی میتونید بکنید که حداقل کمی از آزادی هام رو بتونم بگیرم؟باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

اگر آثار ضرب و شتم بر بدنتان مشخص میشود شکایت کیفری ضرب و شتم کنید تا با این بهانه موضوع در جریان رسیدگی قرار گیرد ، از ادعاهایی که دارید مدرک جمع کنید فیلم آزارشان یا ویس صداهایشان را سعی کنید در صورت امکان جمع آوری کنید ، شما حق زندگی مستقل را با توجه به سنتان دارید ، اورژانس اجتماعی به شماره تلفن 123 هم میتواند به شما کمک کند با آنها تماس بگیرید آنها ورود میکنند به موضوع حتما