مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری مجدد پرونده پس از رضایت

باسلام ، چند سال پیش تصادف کردم و نخاعم آسیب دید و نمیتونستم تکون بخورم که شوهر سابقم دنبال کار های دیه بود که الان پرینت گرفتم و متوجه شدم که بالای 400 میلیون تومان از دیه‌ من هرشب 10 میلیون 10 میلیون به کارتش واریز میکرد که الان یک سال هست طلاقم داده و رفتم شکایتش کردم ولی الان تقریبا 5 ماهه که دنبال پرونده نرفتم و الان که خواستم باز پیگیرش بشم دیدم که رای دادسرا که منع تعقیب متهم زده و این که من رضایت دادم رو برای من صادر کردند.
یک راهی هست باز هم پرونده ام رو باز کنم و پیگیر حقم‌بشم ؟
ممنونم از شما .

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مطالعه پرونده نیاز است قطعا پرونده قطوری است که نظریات کارشناسی . آرا دادگاه و سایر دلایل و دفاعیات در پرونده موجود است که بابد رویت شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد