مشاوره حقوقی رایگان - مجازات غصب عنوان

با سلام و عرض خداقوت.
در صورتی که بازپرس غصب عنوان و معاونت در غصب عنوان(غصب عنوان مامور نیروی انتظامی) رو تایید کند و دادستان هم کیفرخواست صادر کند در صورتی که مجرمین فاقد سوء پیشینه موثر باشند،حکم دادگاه در این رابطه چیه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان مجازات بسته به تشخیص مقام قضایی است و بر اساس شرایط پرونده سنجیده خواهد شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادگاه با توجه به سوابق و مدارک و مستندات موجود در پرونده رای خود صادر میکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
میزان مجازات را دادگاه با ‌توجه به دلایل و مستندات موجود در پرونده صادر خواهد کرد
مجازات حبس دارد ولی ممکن است مشمول تخفیف یا تعلیق مجازات گردد