مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده از شهر خود

سلام من چند سال پیش به دلیل مصرف مواد مخدر و کارتون خوابی در خیابان مجبور شدم کارت بانکی خود را بفروشم
و با کارت بنده مبلغ 4 میلیون تومان کلاهبرداری کرده اند و پس از گذشت چند سال حساب بنده مسدود شده و بنده ساکن تهران هستم ولی حساب بنده از خنداب اراک بسته شده و بنده هیچ شماره تماسی از شاکی ندارم برای رضایت خواستم بدونم میتوانم پرونده خود را از شهر تهران پیگیری و رضایت شاکی رو بگیرم یا نه؟

پاسخ ها :

پیگیری پرونده از شهر خود گرفتن رضایت از شاکی رفع مسدودی حساب مسدودی حساب