مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با دو نفر عابر

سلام خسته نباشید من با دوتا عابر تصادف کردم و صحنه را از ترس ترک کردم که یکیش منجر فوت شد و یکی دست و پاش شکست و فردای همان روز خودمو معرفی کردم و بنده به قید فیش حقوقی ازاد شدم و الان دو ماه از این مسئله میگذره و کل کارای قانونی را انجام دادم اصالت بیمه و کروکی و غیره یعنی پرونده از کلانتری کامل شده به داداگاه ارسال گردیده
و من برای درخواست ازادی ماشین به دادگاه میروم ماشین من و ازاد نمیکنن قاضی اصرار بر این داره که من پشت فرمون نبودم و اون شخصی که پشت فرمون بودرو فرار کرده معرفی کن و من الان 4 هفته دارم میرم دادگاه میام ماشینو رفع توقیف نمیکنن لطفا لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

با سلام حرف قاضی قانونی نیست و چنانچه خود شما بودید بایستی رفع توقیف نمایند

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

درصورت کامل بودن پرونده بایستی رفع توقیف شود