مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظر کارشناس تصادف

سلام و تشکر.
ماشین کنار بلوار پارک بوده و پسرم کنار ماشین بوده. پلیس آگاهی که میگویند در حال ماموریت بوده ترمز میزند و کنترل ماشین از دست او در میرود و به پسرم و ماشین میزند که پسرم بیهوش میشه و با آمبولانس میبرنش بیمارستان.
حافظه اش رو از دست داده بود ولی شکر خدا شکستگی نداشت. صورت، پا ها و دست زخم شده بود. پزشک قانونی اومد منزل و یادداشت کرد.
کارشناسی زده 50% ما و 50 % پلیس مقصر هست. ما شاهد داریم که ماشین پارک بوده و پسرمون کنار ماشین بوده. خود پلیسی که زده میگه من مقصر هستم ولی در پرونده نوشته که ماشین طی طریق میکرده و ما رو مقصر کردند. ( ماشین ما کنار پارک بوده ) میگویند پسرتون خودش بیاد و شکایت کند. چون 19 ساله هست.
الان برای بیمه از طرف کلانتری نامه دادند و گفتند جواب بیمه رو بیارید تا دادگاه.
کلانتری کلید کرده که ماشین رو چه کسی آورده کنار بلوار پارک کرده ما رو خیلی سر میدونند آدرس اشتباه میدهند و راهنمایی اشتباه میکنند.
چطوری اثبات کنیم که کارشناسی اشتباه کرده؟ متشکرم.
اگر وکالت پسرم رو داشته باشم به نظر شما برا ی راح تر شدن پرونده چون میخوان به جایی برسونند که طرف رو عصبانی کنند و آتو بگیرند. این کار رو را با ما کردند که با درایت همسرم نتونستند.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به نظر کارشناس تصادفات اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی نمایید و سپس..
چون فرزند شما 19 ساله است باید یا خود فرزند شما موضوع را پیگیری نماید. یا وکیل دادگستری برای فرزند خود بگیرید