مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خواندگی از بهزیستی و بعد از طی انجام مراحل دادگاهی

سلام خسته نباشید
در رابطه با موضوع فرزندخواندگی از وکیل خبره ای سوال کردیم و گفتند اگر از طریق بهزیستی و طی مراحل دادگاهی به سرپرستی گرفتید و برگه مریوطه از بهزیستی را نیز دارید بچه با بچه ی شما فرقی ندارد و ارث میبرد و کسی نمیتواند ادعایی داشته باشد. و این فرزند خواندگی با فرزندخواندگی از طریق پذیرش بچه از خانواده ی دیگر و گرفتن شناسنامه برای او بدون طی مراحل دادگاهی متفاوت است. اون بچه به عنوان فرزند خوانده ارث نمیبرد.
اما در تمامی پاسخ های این سایت به موضوع ارث فرزند خوانده گفته شده ارث نمیبرد و این موضوعات تفکیک نشده.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ارث و ولایت مطلقاً متصور نیست. میتوانید وصیت به ثلث نمایید یا مالی به نامش انتقال دهید