مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خواندگی از بهزیستی

با سلام من خانمی 40 ساله ام و تا الان 6 بار باردار شدم ولی در ماه 6 تا 9 ماه بارداری نوزادان سقط می شوند و می میرند سه سال پیش از بهزیستی یک نوزاد گرفتم هیچ یک از خانواده ها خبر ندارند و فکر می کنند فرزند خودمان است
الان به خاطر فرزندم که تنهاست مجددا به بهزیستی مراجعه کردم ولی می گویند فرزند نوزاد تعلق نمی گیرد و 5 سال به بالا فقط میتوانم بگیرم.
هم خانواده خودم و شوهرم بسیار تعصبی خشک هستند و با اینکه خیرین خوبی و از نظر مالی بسیار خوب و بالا هستند ولی مسئله اینکه نوه اشان فرزند خوانده باشد را نمی توانند هضم کنند در صورتی که اصلا برای من و شوهرم مهم نیست و بسیار مضحک است که چرا این ها این تفکر را دارند
در خانواده ما فرزند دوقلو و چند قلو زیاد است و می ترسم اگر فرزند دوم 5 ساله بیارم هم برای فرزند اول و هم دوم دردسر شود و آرامش خانه از بین برود
تمام آزمایشات و مشاوره و پزشک قانونی و... را هم انجام دادم ولی الان که موقع تحویل گرفتن فرزند دوم از بهزیستی هستم به مشکل خوردم.
از نظر مالی هیچ مشکلی ندارم و می‌توانم هم فرزند اول و هم دوم را ساپورت کنم و حتی مشاوره و خود بهزیستی هم شرایط خانوادگی ما را می دانند و قرار شد تا در یک زمان مناسب با فرزند اولم صحبت کرده و به او بگویند فرزند خوانده است ولی آیا برای آوردن فرزند دوم نوزاد قانونی یا راهی وجود داره که من بتوانم بهزیستی اصفهان و... را قانع کرده لطفا راهنماییم کنید در ضمن برای تمامی صحبت های بالا مدارک لازم موجود است.
بهزیستی اصفهان می گوید خانواده را متقاعد کنید که این مسله غیرممکن و محال است
بسیار ممنون و متشکر از لطفتان

پاسخ ها :

فرزند خواندگی از بهزیستی فرزند خواندگی بهزیستی