مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان اجرای حکم بعد صدور رای

سلام.
بنده چهار سال پیش، از کارفرمایی که حدود 5 سال آنجا کار کرده بودم و بیمه نکرده بود، شکایت کردم و رای قطعی به نفع من صادر شد.
مبنی بر واریزی حق بیمه و عیدی و....
منتها به دلایل مختلفی برای اجرای حکم مراجعه نکردم.
سوالم اینه که آیا الان بعد از پنج سال از صدور رای میتونم برای اجرای رای مراجعه کنم؟ در واقع این رای قطعی هنوز قابلیت اجرا دارد؟
اگر بله، باید به اجرای احکام شعبه مورد نظر مراجعه کنم یا دفاتر قضایی؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به اجرای احکام شعبه مورد نظر مراجعه و درخواست صدور اجراییه کنید