مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب به نرخ روز

باسلام ،من سال 98مقدار 30میلیون پول وام ازدواج داشتم تقریبا برج 5 به یک طلا فروش آشنا دادم گفتم من برج 9از شما طلا میگیرم وپول را دادم وگفتم اگرمن هم بهت بدهکار شدم به من فرصت بده خلاصه طلا را برج 9خریدم و کل مبلغ 50 میلیون شد وتقریبا 20تومان بدهکارشدم وبدهی را طی 8ماه بعد پرداخت کردم و 52 کامل پرداخت کردم وایشان دربرج 9یک فاکتور بدون مهروامضا به من دادند که 20 میلیون بدهکارم و قراری بر محاسبه نرخ روز نداشتیم الان در402ادعا میکنه 70میلیون یعنی 35گرم طلا به من بدهی داری و از من شکایت کرده است. الان این دادگاهی چطور می شود آیا باید پرداخت کنم یا نه؟ باتشکر از شما

پاسخ ها :

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

با سلام مشکلی نیست وقتی مدرک محکمی برای بدهکاری شما ندارند

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر ایشان به عنوان خواهان ادعایی دارد باید با ارائه دلایل مناسب ادعای خود را اثبات کند.
شما می بایست ابتدا بررسی کنید برای اثبات دعوی به چه مدارکی استناد کرده است.