مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از هزینه واخواهی

سلام بنده به یک نفر که بدهکار بودم با خواسته خود ایشون که چک را بدهید ولی بدون تاریخ و ثبت من هم این کار را کردم و حدود 15 ماه گذشته و کارفرما به من پولی نداده و نتونستم به ایشان بدهم و شکایت کرده و محکوم به پرداخت شدم و اومدم واخواهی زدم هزینه زیاد بود و اعسار از هزینه با دونفر شهود نوشتم ولی در موعد مقرر شاهدین به علت گرفتاری نتونستن بیان دادگاه و الان رد اعسار از واخواهی حکم دادن میخوام ببینم من بخوام دوباره اعتراض بزنم چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام تجدیدنظر خواهی کنید وبرای هزینه آن اعسار بزنید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

اگر رای اعسار قطعی نشده است مهلت اعتراض دارید در همان پرونده اقدام نمایید با دلایل و مدارک مثبت