مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو به دلیل پاس نشدن چک

سلام
بابت طلبم بدهکار برایم ماشین معامله کرد. نصف مبلغ رو پرداخت و نصف مبلغ رو چک داد. حالا چک پاس نشده وصاحب ماشین ماشین رو میخواد در قولنامه حق فسخ هم‌نوشتیم و از 6 دانگ یک دانگ اونم به خاطر پلاک که پلاک به نام من‌ باشد.
آیا میتوانند ماشین رو از من بگیرند؟ ماشین کامیونه و کسب درآمد من هست و یا اون صاحب چک رو

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه به خصوص قرارداد تنظیمی باید به نظر برسد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک و قولنامه مذکور باید رویت شود