مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اعسار

سلام خسته نباشید شخصی رو 90 تومن محکوم کردم دادگاه تقاضای اعسارش رو قبول کرده ولی قرار شد بعنوان پیش قسط 20 تومن بدهد ماهی هم 2 تومن بعد با وثیقه ازاد شد
الان چند ماه گذشته نه 20 تومن رو داده نه قسط ماهیانه رو به دادگاه مراجعه کردم دوباره بهم حکم جلب دادن میگن برو بگیرش
خواستم بدونم چطور میشه کسی پیش قسط رو نداده باشه آزاد بشه و ایا از طریق وثیقه ک گذاشته میشه اقدام کرد هر چند ک اجرای احکام بهم گفت ک سندش رو آزاد کرده