مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه ملک وسط یکی از ورثه

با سلام وقت بخیر
حدود 25 سال پیش ما خونه خریدیم 250زمین با زیر بنای 100متر البته ناقص ولی دوتا اتاق قابل زندگی با پدر ومادر و3تا پسر مجرد ویک پسر متاهل ویک خواهر همگی تواین خونه زندگی میکردیم وشرایط خرید این خون 2میلیون از فروش خانه قبلی پدری وحدود 5میلیون دیگر 4تا برادر کار کردیم دادیم وپایین خونه راهم برای برادرمتاهل آماده کردیم رفتند توش ویک زمین 200متری دیگر به قیمت یک میلیون وپونصد هم در همین مابین خریدیم وبا متاهل شدن برادر بعدی حدود 100متر از این زمین به او واگذار شدو نصف کاره ساختیم رفتند توش و من و برادر یکی قبل از من وخواهر آخری باپدر ومادر ماندیم درهمون خونه اولیه.
ما چهارتا برادر باهم توافق شفاهی کردیم که زمین 200متری که خریدیم به برادر اولی که در موقع خرید خونه متاهل بود به او برسد و100زمین از خونه اولیه جدا کرده نصف کاره ساختیم به برادر دومی و پایین خونه اولی به برادر سوم ومن که برادر آخر باشم هم با پدر ومادر وخواهر همون خونه اولیه وطبق عرف ما آذریها معمولا برادر آخری با پدر ومادرتا آخر حیات پدر مادر میمونه وقرار شد برادر اولی در عرض یکی دوسال زمین 200متری را که تقریبا ارزشش از کل خونه اولیه بیشتر بود بسازد ولی به علت های متعدد زمین را فروخت و جای دیگری زمین مشکل دار خرید هرچند بعدها درست شد ولی هی طول داد به خاطر سوء مصرف انواع مواد موخدر ولی الان حدود 6ماهی میشه ساخته یک ماه میشه نقل مکان کرده ولی مکان اولیش که طبق توافق خودمان مال برادر سومی بود را خالی نمیکند البته ناگفته نماند ازاین توافق ما عالم وآدم وهمسایه ها وسه تا خواهر دیگه ویک برادر که به خرید خونه ربطی نداشتند خبر دارند و پدرمان هم 20سال پیش فوت شدند ودر جریان خرید خانه دومی و تقسیم بندی ما هیچ دخالتی نکردند وراضی هم بودند والان این برادر ما ادعای ارث پدری میکنند و ناگفته نماند ملکی برادر متاهل اولی ما از فروش زمین 200متری خرید به نام خودش ولی بدون سند دفترخانه و170متر وچسبیده به خونه ماست .3تا خواهر واون برادری که به این ماجرا ربطی نداشت ادعایی ندارند. میدونم طولانی شد ولی شرح اتفاق بود.
سپاس ودرود از پاسخ گویی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است