مشاوره حقوقی رایگان - خیانت پدرم به مادر

با سلام و خسته نباشید.
من فرزند اول خانواده و دختر هستم و ازدواج هم کردم.یک بار به طور اتفاقی سر گوشی پدرم رفتم و چت هایی را با یک خانم دیدم، تلفن های یواشکی و هم مسافرت های دوسه روزه ی پدرم. که یک بار هم پدرم یک هفته شمال بود و اصلا به مادرم یک زنگ هم نزده بود که همه تعجب کرده بودیم،از اون روز پدرم گوشیش را رمز گذاشت و کسی دیگر حق ندارد سمت گوشیش برود در صورتی که قبلا اصلا رمز نداشت و ما و هم مادرم میتونستیم سر گوشیش برویم، رابطه ی پدر و مادرم هم زیاد خوب نیست سر یک موضوع کلی باهم دعوا میکنند، من به پدرم شک کردم، و احتمال میدم که زن صیغه کرده باشه ولی مادرم خیلی ساده است و هم این که قرص اعصاب میخورن و میدونم که اگه این ماجرا برملا بشه مادرم خیلی آسیب میبیند و زندگی از هم میپاشد من واقعا نمیدونم باید چی کار کنم هیچ کسی از این موضوع خبر ندارد و ما خانواده ی آبرومندی هستیم و هم این که پدرم از نظر مالی خیلی خوب هستند و اون خانم هم که با پدرم در ارتباط هست یک زن مطلقه هست ک دو فرزند بزرگ دارد من باید چیکار کنم 30 ساله هستم. ممنونم.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه قانونا اقدامی نمیتوانید انجام دهید بهتر است مادرتان و پدرتان را به جلسات مشاوره خانواده ببرید