مشاوره حقوقی رایگان - شکایت و اخراج

سلام کارمند یک شرکت خصوصی هستم 8 سال تو همین شرکت کار کردم سنوات و عیدی هیچی دریافت نداشتم و حقوق هم معوقه زیاد دارم
سوالم اینه با همه این شرایط من مایلم همچنان به کارم ادامه بدهم اما میخواهم شکایت هم بکنم اگر شکایت بکنم کارفرما میتونه منو اخراج کنه یا نه؟؟
با این توضیح که قراردادهای ما رو بصورت موقت و سه ماه سه ماه میبندند
و البته تو بازه های زمانی نامشخص میارن برای امضای دوطرف

پاسخ ها :

عدم پرداخت سنوات و عیدی کارگر مطالبه سنوات و عیدی از کارفرما اخراج از کار کارگر کارفرما